E-mail: hi@familyfully.com

Brad Pitt

Brad Pitt er en amerikansk skuespiller, producer og filantrop. Han opnåede først anerkendelse som en blaffercowboy i filmen Thelma & Louise fra 1991. Pitts første store hovedroller inkluderede A River Runs Through It (1992), Legends of the Fall (1994) og Interview with the Vampire (1994). Pitt opnåede kritikerros i filmen 12 Monkeys fra 1995, som gav ham en Golden Globe og Oscar-nominering. Hans mest berømte film inkluderer 1999’s Fight Club, 2008’s The Curious Case of Benjamin Button, 2013’s World War Z og Ocean’s franchise. Pitts rolle i 2019’s Once Upon a Time in Hollywood gav ham en Golden Globe-pris og en Oscar for bedste mandlige birolle. Han har også en Oscar for bedste film for The Departed (2006) og 12 Years a Slave (2013), som han begge producerede. Pitt er kendt for sin dedikation til miljøspørgsmål, herunder bæredygtige boligprojekter. Han har også været en langvarig tilhænger af homoseksuelle ægteskaber, idet han i 2006 berømt sagde, at han ville giftes med sin daværende kæreste Angelina Jolie, når ægteskab af samme køn blev legaliseret i Amerika. Pitt er også berømt for sine højprofilerede forhold til berømte kvinder, herunder Jolie (som han var gift med fra 2014 – 2019) og Jennifer Aniston (som han var gift med fra 2000 – 2005). Han blev kåret som PEOPLE’s Sexiest Man Alive i 1995 og 2000.

Martha Stewart siger, at hun ‘smelter’, når hun ser på billeder af Brad Pitt på Instagram: ‘He Is So Cute’
Livsstilsikonet har endnu ikke mødt skuespilleren, men sagde torsdag, at hun bruger masser af tid på at se billeder af ham på sociale medier. Martha Stewart er forelsket i en berømthed! Under et besøg i The Tonight Show med Jimmy Fallon i hovedrollen i torsdags, åbnede livsstilsikonet op om sit ønske om at møde Brad Pitt, og væltede over skuespilleren, da han blev spurgt af Fallon, om der var nogen berømthed, hun bliver stjerneskudt af. “Jeg har været på en måde fascineret af denne meget smukke unge dreng på Instagram kaldet Brad Pitt,” sagde Stewart og bemærkede, at hun endnu ikke har mødt ham, men håber på en dag. “Jeg smelter bare, når jeg ser på de billeder,” tilføjede Stewart. “Han er så sød!” Hun fortsatte med at bemærke, at hun kun følger en fankonto forbundet med Pitt, som berømt ikke har sin egen Instagram-konto. “Det er vel fansider, jeg ved det ikke, men uanset hvad det er, ser han bedre og bedre ud, som årene går,” sagde Stewart. “Tjek det ud,” opfordrede hun Fallon.

Selvfølgelig er det ikke første gang, Stewart, 81, har tydeliggjort sin hengivenhed over for en anden mandlig berømthed. Hun har tidligere været vokal om, hvor “sød” hun synes, Pete Davidson er, og fortalte Drew Barrymore i sidste måned, hvordan “alle elsker” den tidligere Saturday Night Live-stjerne. “Han var på [Justin] Bieber-steg med mig, kan du huske?” Stewart huskede på The Drew Barrymore Show. “Han var denne lille twerp. Han var endda twerpier end Bieber.” “Åh, han er en god fyr,” indrømmede Stewart, før hun jokede om Davidsons korte forhold: “Meget god fyr, og han ved, hvordan man kommer ind og ud.”

E-mail: hi@familyfully.com