E-mail: hi@familyfully.com

Nikolaj Coster-Waldau

Fødselsdato: 27. juli 1970
Alder: 52 år gammel
Fødested: Rudkøbing, Danmark
IMDB Twitter Instagram
Against the Ice Game of ThronesThe Ellen DeGeneres Show

‘The Last Thing He Told Me’: Nikolaj Coster-Waldau medvirkende i Apples Limited Series
Game of Thrones alum Nikolaj Coster-Waldau slutter sig til Apple TV+’s begrænsede dramaserie The Last Thing He Told Me. Skuespilleren – bedst kendt for at spille Jaime Lannister – påtager sig en ny rolle som den mandlige hovedrolle med hovedrollen over for Jennifer Garner i serien fra Reese Witherspoons Hello Sunshine ifølge The Hollywood Reporter. Coster-Waldau skal spille Owen i tilpasningen. Showet er baseret på romanen af samme navn fra forfatteren Laura Dave, der fungerer som medskaber på serien sammen med sin mand Josh Singer. The Last Thing He Told Me følger Hannah (Garner), en kvinde, der danner et uventet forhold til sin 16-årige steddatter Bailey (Angourie Rice) efter hendes mands og Baileys fars, Owens, forsvinden.

Sammen vil de søge efter sandheden bag hans mystiske forsvinden, mens historien fører dem i uventede retninger. Oprindeligt var Julia Roberts blevet castet i hovedrollen, før planlægningsproblemer tvang hende til at forlade projektet. Sammen med at skabe serien til tv, er Laura Dave og Josh Singer sat til at producere projektet sammen med Garner, Whitherspoon og Lauren Neustadter. Olivia Newman er tilknyttet som instruktør og markerer hendes andet samarbejde med Hello Sunshine efter sommerens kommende film Where the Crawdads Sing. The Last Thing He Told Me er det seneste projekt for Coster-Waldau, som for nylig medvirkede i indslaget Against the Ice, en film, han var med til at skrive og producere. Følg med for flere nyheder om serien, efterhånden som den fortsætter med at tage form på Apple TV+.

‘Against the Ice’ & Tales of Survival kan streames på Netflix
Snup en tæppe, før du ser dette rystende drama, der følger Danmarks arktiske ekspedition i 1909, ledet af kaptajn Ejnar Mikkelsen (Game of Thrones’ Nikolaj Coster-Waldau, ovenfor).

Baseret på Mikkelsens erindringer fra 1957, Two Against the Ice, historien følger opdagelsesrejsende og det uerfarne besætningsmedlem Iver Iverson (Joe Cole), mens de søger at bevise, at Grønland er én ø (ikke to stykker land, som man troede). Selvom den strenge Mikkelsen leder den farlige mission, “mister han retningssansen,” siger Coster-Waldau, også producer og cowriter. Hans eneste valg: Stol på “ung rookie” Iverson. Optaget i Island og Grønland formidler Ice let de kolde temperaturer. “Vi sagde, at vi skal være i elementerne. Det er ikke en [CGI]-film,” siger Coster-Waldau. “Du skal føle dig kold, når du ser.” Det gjorde vi!

Plus, rystende fortællinger om overlevelse:

Adrift
Har du Dramamine? I 1983 sejler to unge elskere (Shailene Woodley og Sam Claflin) ind i en orkan og befinder sig derefter (se titlen) i Stillehavet. Tilgængelig nu

Bird Box
I en postapokalyptisk verden holder en mor (Sandra Bullock) sin familie i live ved at bære bind for øjnene for at forhindre dem i at se dæmoner, der får mennesker til at begå sig selvmord. Tilgængelig nu

E-mail: hi@familyfully.com