E-mail: hi@familyfully.com

PAMELA ANDERSON

Fuldt navn: Pamela Anderson
Forholdsstatus: Single
Fødselsdag: 1. juli 1967

Biografi:

 • Født i British Columbia, Canada, har Pamela Anderson gjort en karriere ud af at være storbarmet, at dukke op i Playboy og pornovideoer, og at være berømt gift med – og skilt fra – Motley Crue-trommeslageren Tommy Lee.
 • Den blonde bombe fik hende til at starte som Labatts talskvinde, hvilket førte til en spredning i Playboy. Anderson steg til berømmelse med sin rolle som CJ Parker i Baywatch.
 • Kendt for sit kærlighedsliv i rutsjebane, har Anderson været gift med Tommy Lee, Kid Rock og Rick Soloman og har haft forhold til et utal af mænd , herunder Fred Durst, Ben Affleck, Scott Baio og Brett Michaels.
 • Anderson og Lee havde et vanskeligt forhold, som omfattede misbrug, et sexbånd, Andersons sammentrækning af hepatitis C og to børn.
 • Andersons nyeste satsning på lille skærm – en realityserie med titlen Pam: Girl on the Loose – havde premiere i august 2008 på E!.
 • I marts 2010 konkurrerede Anderson i den tiende sæson af Dancing With The Stjerner sammen med partneren Damian Whitewood.
 • Megan Fox og Machine Gun Kelly Klæder sig ud som Pamela Anderson og Tommy Lee til Halloween-fest
 • Tvillingflammer! Selv ved en stjernespækket halloweenfest formåede Megan Fox og Machine Gun Kelly at skille sig ud – ved at gå som henholdsvis Pamela Anderson og Tommy Lee.
 • Den 36-årige Jennifer’s Body-stjerne blev lamslået ved Casamigos’ fredag. 28. oktober, hvor den ikoniske Playboy-skuespillerinde, 55, kanaliseres i en rødbrun og pink PVC-kjole, der omfavnede alle hendes kurver. Fox parrede det tætsiddende ensemble med en lang, blond paryk og Andersons klassiske makeup-look: kraftigt forede læber og mørk øjenmakeup.
 • På sin side, den 32-årige rocker (rigtige navn: Colson) Baker) ledsagede sin forlovede i en hvid tanktop og sorte læderbukser. MGK’s typisk platinblonde lokker var sorte for at matche Mötley Crüe-trommeslagerens, og han havde stubbe og tung eyeliner for at fuldende looket. “My Ex’s Best Friend”-kunstneren havde også solbriller på toppen af hovedet.
 • Fox og MGKs parkostume kommer syv måneder efter udgivelsen af Hulus Pam & Tommy – med Lily James som Anderson og Sebastian Stan i hovedrollerne som Lee – som kronikerede lækagen af det daværende pars sextape. (Dyreforkæmperen og musikeren var gift fra 1995 til 1998.)

I deres egen romantik har Transformers-stjernen og Mainstream Sellout-rapperen været så hotte og tunge på det seneste, at Fox kunne ikke lade være med at bede sin mand om en NSFW tjeneste. “Aldrig har nogen med bedre knoglestruktur gået på denne jord,” susede hun over Kelly i kommentarerne til hans Instagram-opslag onsdag den 26. oktober, hvor hun også omtalte ham som “udsøgt, ødelæggende smuk.” Fox tilføjede: “Og 6 fod 5? Dræb mig eller gør mig gravid. Det er de eneste muligheder.”

Selvom Fox og Kelly – der blev forlovet i januar – ikke har nogen børn sammen, er de to allerede stolte forældre med deres respektive ekser. Skuespilleren deler den 13-årige datter Casie med eksen Emma Cannon, mens Hope & Faith-alunen er mor til sønnerne Noah, 10, Bodhi, 8, og Journey, 6, med eksmanden Brian Austin Green.

Med hensyn til den kommende bryllup, “Megan og MGK har ikke fastsat en dato endnu, men de planlægger i al hemmelighed deres bryllup. De arbejder på det og arbejder også hårdt på sig selv,” fortalte en kilde eksklusivt til Us Weekly tirsdag den 25. oktober. “De har arbejdet på deres problemer og arbejdet virkelig hårdt for at komme til det sted, hvor de er i dag. Det er stadig en kamp til tider, og de har en tendens til at have mange op- og nedture. Han gør en stor indsats for at blive mere moden. Han er ikke altid nem at have med at gøre. Han har stadig denne teenageside til sig.” Mens tingene “blev virkelig dårlige mellem dem” – der var “et punkt … hvor [Fox] var færdig med ham,” afslørede insideren – “han elsker hende så meget og var den, der pressede på for at få det til at fungere. Han ville have det til at virke og ville have dem til at være et lykkeligt par.”

Fortsæt med at scrolle for at se MGK og Fox’ episke Halloween-kostumer:
In Character
Den legende par poserede som deres Halloween-alter-egoer, mens de var til den uhyggelige Halloween-fest fredag aften.

Hånd i hånd
Fox og MGK slentrede ind i festen med fingrene flettet ind i hinanden.

Træder ud
Fox så ud til at være Anderson, mens han var til Halloween-festen.

Bringing the Heat
Skuespillerne poserede foran en baggrund af flammer.

Leading the Way
Fox tog sin mand i hånden, da de lagde vejen forbi fans.

E-mail: hi@familyfully.com